
ערן ושי זהבי
בר מצווה של יום שלם על פני שלושת המתחמים: עלייה לתורה מול רקע עץ מגולף, ומסיבה בחלל כחול עם פסלי עננים מוארים.
חתונה · Hangar
חתונה שהתפרסה על כמה חללים: חופה פרחונית בין שתי בריכות, לאונג' בחצר, וארוחת ערב ב-Hangar שהפך לגן עם עץ במרכזו.
ב-17 במאי 2026 נערכה בגבריאל חתונתם של עדן פינס ואושר כהן. האירוע סוקר בהרחבה בתקשורת, וכאן הוא מוצג מהצד שמעניין את מי שמתכנן אירוע: מה נבנה, איפה, ואיך הערב התחלק בין החללים.
החופה הוקמה בחוץ: מבנה סבכה לבן מכוסה פרחים וירק, על במה בין שתי בריכות, מול קיר קשתות בהיר ועצי דקל. המושבים סודרו על הדשא משני צדי שביל מרכזי שתחום בפרחי בר. בחצר, סביב בריכה כהה, חיכו דקים מעץ, שמשייה ורודה ובר תחת כיפת פסים.
לארוחת הערב עוצב ה-Hangar כגן, כפי שתואר גם בסיקור של וואלה. בתמונות: עץ גדול שעולה ממרכז שולחן פרסה ירוק, קשתות סבכה בגוון מנטה, נברשות קריסטל, פמוטים ופריחה ורודה וסגולה. עוד בתמונות: בר ולאונג' בגווני נחושת ובורדו, ורחבת ריקודים תחת תקרה של כדורי אור.
עיצוב: דודו גבאי. מה שהתמונות מראות היטב הוא שכל פרק בערב קיבל מקום ואופי משלו, בלי שהאורחים יעזבו את המתחם.
ספרו לנו מה אתם מדמיינים, ונבדוק יחד את התאריך.